FASHION BIBLE

Dere har sikkert fått med dere at det er det såkalte "mammutsalg"(et) om dagen? Jeg tok bena fatt for å stikke innom klesbutikker, ikke innom mammutsalget på norli. Men sånn kan det altså gå. Det første jeg kjøpte meg var en 1660g/1,66kg (nøyaktig) tung bok som jeg skulle drasse rundt på hele dagen. Bra tenkt. Men hva gjør man vel ikke for motekunnskap? 


Boka koster nå 149,- kr , så løp og kjøp! Et must til alle dere fashionistaer der ute! jeg tenkte, halo, hva skal jeg med en bok som dirigerer meg til en stil eller hva det måtte være? Jeg skal ha min egen stil og mening! Men etter nærmere omtanke er tanken på en fashion bible ikke så ille allikevel! Jeg lover dere, her står alt, absolutt alt du vil vite! Boka har masse inspirasjon og gir innspill til utrolig mange nye tanker og ideer. Står du fast i ett eller annet kan du bare se i boka og vips så har du noe nytt å prøve!

Uten å "avsløre" for mye, her er kapitlene som boken er delt inn i:

Motens ABC -Hva er mote?
Opp gjennom tidene har det blitt skapt mange vakre klær, mens begrepet mote er et fenomen som oppstod i det 20. århundret.
Basis garderoben -Klær skaper folk
Dette er ikke bare et gammelt munnhell, men rett og slett en sannhet uten modifikasjoner. Gjennom hvordan vi kler oss, forteller vi omverdenen noe om hvem vi er og hva slags bilde av oss selv vi ønsker at omverdenen skal ha - bevisst eller ubevisst.
Tilbehørets makt -Accessoirer
Minikjolen, jeansene, den figursydde dressjakken... Legg på deg 5 kilo, og det er plutselig ikke så gøy med disse fantastiske plaggene lenger. Men tilbehøret ditt - veskene, skoene, skjerfene, smykkene - vil være deg trofaste gjennom tykt og tynt.
Partyfikseren -Festfin
Du skal på fest, og det store spørsmålet er alltid: hva i all verden skal jeg ha på meg?


Boken er riktignok fra 2008, men det har ikke vært så fryktelig mange "drastiske" endringer på 2 år, så noen spesielle moteretninger går du ikke glipp av. Forfatterne er Signy Fardal (sjefsredaktør i motebladet ELLE), Vendela Kirsebom (tidligere super-modell) og Petra Middelthon (moteredaktør i ELLE). Vibeke Ruud som er Art Director er også nevnt, siden hun står bak omslag og design. 
P.S. Vendela Kirsebom skrev boka "Beauty Bible" i 2007. 

kisses

8 kommentarer

Majaa

24.02.2010 kl.23:15

Nice bok da! ;)

Silje Helen

24.02.2010 kl.23:17

åh vil ha!

helgakristiansen

24.02.2010 kl.23:19

Fikk den boken i forifjor av broren min til jul, står en del nyttig info der :)

Romperisteren

24.02.2010 kl.23:30

sv: hehe, det var exen min som viste den til meg for 1 år sida :)

Lizbeth Osnes

24.02.2010 kl.23:45

Vil haaaaaaaaaaa :D

Sofie Grundstad

25.02.2010 kl.00:02

Den hadde ikke vært dum å ha, nei. :-)

Carina

25.02.2010 kl.08:45

jeg å vil ha :)

EMMIEVERLASTING..

26.02.2010 kl.15:01

Hei! Jeg linker til dette innlegget om en times tid, du finner linken under knappen" om mote" :o)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits