Graffiti er kunst.Jeg er tilbake i leiligheten og spiser pizza og drikker melk! NAM! Var på storsenteret fra 1 til 8. Da må jeg innrømme at jeg var litt småsliten når jeg ble henta.. Men det tar faktisk en dag å få kikket litt innom alle de interessante butikkene bare slappe av! 

På veien til shoppingelskernes mekka går jeg under sånne bruer og de er prydet av graffiti. Har gått mange ganger forbi, men denne gangen kunne jeg ikke la være å kaste blikket bortover på veggene. Kult! 


Klikk på bildene for å forstørre.

Hva synes du om graffiti?


10 kommentarer

Whoot - den hypre gutten!

24.02.2010 kl.21:34

VET, det er kul!

VÆR SÅ SNILL OG IKKE TA DETTE SOM REKLAMERING

men jeg har prøvd å lage en videoblogg intro, og den er ikke den beste, men ejg vil fordeom vite hva du syns! kanskje du også kunne laget en til meg(A)

hehe, ville bare si ifra. Ha en fortsatt fin kveld da:)

Ida Lyrics

24.02.2010 kl.21:53

råkult!

DAD. Day after day

24.02.2010 kl.21:56

Dritfett! :-P

Victoria

24.02.2010 kl.22:17

E syns de e fint, og kan vere skikklig inspirerande noken ganga. Mens andre ganga kan de ver skikklig stygt, når det berre e laga for å bli laga liksom.. uten tanke bak.

Ane Marie

24.02.2010 kl.23:37

Syns det er dritkult, jeg er for !

Asta

25.02.2010 kl.01:27

Det kan være kult. Men det der var skikkelig harry og stygt.
Jeg elsker grafitti, er absolutt enig i at det er kunst:D Så sant det er gjort skikkelig da.. jeg hater de som bare går rundt og griser til veggene med en stygg signatur som ingen klarer å lese en gang..Men de dyktige grafitti-kunstnerne der ute gir jeg begge tomler opp for, det er råstilig når den rette personen gjør det:D

zena zuza

25.02.2010 kl.16:56

Graffiti er genialt! Bildene ovenfor though er mer tægging og throw ups. Ikke særlig fan av tæggingen , men fete throw-ups da..

Dessverre mangler vi steder å male på... Selv bor jeg litt utenfor Drammen og må som regel enten inn til Oslo eller opp til Kongsberg for å finne lovlig vegg å male på...! Det er så kjeeedelig..

MAKEUP & BEAUTY - Heidi Larsen

25.02.2010 kl.18:12

digger grafitti så lenge det er flinke folk og IKKE tagging, mennoe som er brukt tid på og gjort fint ;)

StineMor

26.02.2010 kl.19:08

Grafitti er dødskult! Og sinsykt gøy! Det er noe av det gøyeste jeg har gjort noen gang

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits