Simple Kind to Eyes, eye make-up remover pads!

Jepp, denne har jeg her nå! Og tenkte siden den er vel ganske ny? Så tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om den!

Jeg er kanskje litt følsom rundt øynene, og tenkte at jeg kunne prøve den, tross prisen som jeg mener å huske var rundt 40(!)kr. ? Jeg har prøvd den et par-tre ganger nå, og synes at den er helt grei. Den inneholder 30 runde pads, altså ikke store servietter. Jeg hadde klart meg med en helt vanlig sminkefjerner.. Den skryter seg selv kanskje litt opp i sky i og med at den har hele 1 vitamin i seg. Vitaminen heter Pro-Vitamin B5, som skal aktivt gjenopprette, mykne og behageliggjøre huden med en mer glatt hud. Nåja, kanskje det ligger noe i det. Det er jo et stort pluss at det hverken er alkohol, olje, parfyme eller farge.Sånn sett så høres den bare himmelsk ut. Men du får jo en vanlig stor simple sminkefjerner nesten for samme slanten og dermed muligens får mer for penga..  Prøv den hvis du har følsom hud! Kanskje er den akkurat det du leter etter, for meg var den ikke det.


Min sminkefjerner er etter min mening bedre enn simple, og endelig har den kommet til Norge! 
prøvde å google fram et bilde, men fant den ikke! Og jeg som har pakket praktisk (trodde jeg, som veier 1 elefant) har jo selvfølgelig ikke tatt med den, svære sminkefjerneren.. Ihvertfall, den er fra Garnier! Det er sånne vanlige servietter og den er så myyyyk! :)

Noen bruker sikkert flytende og med pads? Har prøvd en del fra Lancôme, siden morsan bruker den.. Men olje er virkelig ikke min greie.

Hva slags sminnkefjerner bruker du?


8 kommentarer

theresekristina

24.02.2010 kl.13:11

den :)

Anastassia

24.02.2010 kl.13:12

jeg bruker serviettan fra nivea.:) rosa pakke :)

; vivian nguyen

24.02.2010 kl.13:12

den der :D

Donna Louise

24.02.2010 kl.13:15

jeg bruker den fra Nivea, synes den er best!

Carina

24.02.2010 kl.13:18

Samme som deg, den er desidert best¨!!

Marte S

24.02.2010 kl.13:25

Bruker servietter fra loreal

Sofie Grundstad

24.02.2010 kl.13:38

Jeg bruker også Simple sine, etter min mening er de uten tvil best! Supert at de har fått dem i kjempesmå pakninger også, perfekt for å ha med på tur i toalettmappen. :-)

¢¾Bundet Engel

24.02.2010 kl.13:40

den er vel ikke så veldig ny? Kjenner folk som brukte dem i fjor vår... men samme.

Jeg bruker en fra loreal

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits