Bygdejenta kan ikke annet enn å glo

Etter togtur etter togtur til hit og dit får jeg nok av inspirasjon til hva jeg skal skrive om. Fortsetter det sånn blir jeg den nye voe! Som dere trofaste lesere vet så befinner jeg meg i øyeblikket i en leilighet i Sandvika. Her bor Åse og Arne som skjemmer meg bort som om jeg skulle vært en furtete 3åring. Når jeg vil ta meg en Oslo tur får jeg oftest være her et par dager i en eller annen ferie. Da kan jeg gå som jeg vil til Sandvika Storsenter og komme tilbake til leiligheten og spise god mat. Akk. Føler meg heldig. Sånne dager burde enhver tenåringsjente ha! Men bare de som setter pris på det da, såklart.
Til dere som lurer, så kjenner familien min Åse og Arne fordi Åse har vært naboen vår før! Kort fortalt.

Toget kjører gjennom en lang, mørk tunnel, og der, plutselig kommer lyset, og store, høye bygninger dukker opp. Oslos puls får faktisk munnen min til å smile og jeg kan bare ikke vente til jeg får veska akkurat på midten av armen, der den ifølge Hollywood skal være. Den røde kofferten min lyser opp gatelangs og pelsjakka mi (som btw er fake)  misunnes av andre moteglade løver. De tør å skeie ut, de også! De går med vesken midt på armen, de også! Plutselig føler jeg meg .. "hel". Er det ikke det de sier? For å si at nå er jeg er i mitt rette element! 

Jeg møtte Åse ganske raskt etter at jeg gikk av toget på Oslo S, og vi begynte å gå mot Egon. Det er vel nå vi kommer til overskriften. Jeg er jo "bygdejenta", og jeg kan ikke annet enn å glo. Antakeligvis tror dere at jeg aldri har vært i Oslo før, men det har jeg, det er bare det at jeg liker det så godt, hver gang:) Og tanken på at jeg en gang kommer til å bo i en by en gang om ikke så alt for lenge , det.. er ganske spennende! 

kisses

2 kommentarer

Sofie Grundstad

23.02.2010 kl.22:08

Det er gøy å besøke store byer, da! :-)

Hanne Bettn

23.02.2010 kl.23:33

Haha, vet akkurat hvordan det er! Er selv fra en bitteliten plass, og blir helt forvirret og kjempegira hver gang jeg er i Oslo (Trondheim også for den saks skyld, det blir stort nok for meg). Er så mye å se på, og så alt for enkelt å gå seg bort, eheh :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits