Blogg-anbefaling! Ble det deg?

Denne gangen har jeg ikke gått ordentlig inn i vurderingen, har rett og slett ikke fått tid til å gjøre det grundig.. Så det beklager jeg! Men ihvertfall, her er den bloggen jeg anbefaler! :Marie er ei jente som blogger først og fremst om mote og klær. 

Headeren er fin, og du ser at det er på en måte "hjemmelaget" !  Det gir en viss sjarm at alt ikke er plettfritt og headerbildet ikke er tatt på en photoshoot. Marie viser at det er det du brenner for som er viktig! Hun gir inspirasjon og viser innkjøp.
Designet er gjennomført og jeg ser at hun er bevisst på koder og ting og tang! Bildene på siden av bloggen er fine og inspirerende. Denne bloggen er verdt å stikke innom!

Jeg vil også legge til en annen blogg som jeg synes fortjener det!

Hun skriver interessant og med nye innspill hver dag!


kisses
5 kommentarer

❀Marie - moteblogg

22.02.2010 kl.13:36

så gøy! tusen takk :)

Therese ;>

22.02.2010 kl.13:53

SV: hehe, ja holder på å finne en selv:p menne finner sikkert noe i USA

www.newliving.no

22.02.2010 kl.15:22

SV; vet :) aelsker sånne bilder, er kunst i mine øyne :)
Sv: Takk!

Fine blogger :)

Det er din også!

Vi blogges :)

MM

Hanne Bettn

22.02.2010 kl.19:00

Takk for det! :D

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits