Ingeborg tester hvit tannregulering. Som 17 åring.

Gudameien. Dette kan bli et morsomt blogg-innlegg! 

For et og et halvt år siden satt jeg i tannlegestolen. Det var ikke et happymoment, tvert imot.. Jeg skulle bestemme meg der og da om jeg ville ha reggis, men uteble. Desverrre..

For hadde jeg tatt det da, hadde den vært av nå! Nå kommer den beste setningen: Tror du ikke at jeg var hos tannlegen på tirsdag og her ligger jeg i senga  med klosser på overtenna.

say hello to mrs braceace!

Som sagt er den hvit, men kan nok også kalles usynlig, i og med at de fleste må stå en halv meter unna meg og stirre for å se den. Så jeg går rundt og gliser mer enn noen gang, jeg. Jeg har fått et hvitere smil!

Det ligger litt humor i hele greia. Faktumet at jeg bruker briller/linser, har farget grått og klager som en knirkende dør gjør meg gammel. Men da de ser reggisen, vettu, da blir det balansert! Jepp, vi kjører på med selvironi. Føler at det trengs i bøtter og spann.. 

Regner med at noen av dere vil se et bilde, så her har vi en glad regulering-forbruker: Klikk på bildet for å forstørre..

Er så utrolig glad for at det har gått bra, og føler egentlig bare en lettelse over å ha tatt steget!
Så nå skal jeg "teste" hvit reggis i under 1 år. 

Har du hatt regulering? + noen tilleggsspørsmål; ble du fornøyd? hvor gammel var du? hvis du ikke har hatt det, vurderer du å ta det nå, tross alder?

kisses

P.s Vet at motebloggeren har vært borte en stund nå. Men lover et comeback snarest!

Nå blir det litt mye, her. Først kom Shakira, min egen katt og la seg nærmest oppå tastaturet. Slik ligger hun fremdeles. Så kom Jesper aka svartkatta (mye enklere for mormor å huske på) og la seg på føttene mine. Hallo?? Give braceface space!! 

Men nå stikker jeg. Selv om vi bor litt på bygda så har vi faktisk en Joker butikk! Så nå skal jeg og mor gå en tur med spark og sparke oss til Joker! Med Ronja, den svarte labradoren.. La ut et bilde i dette innlegget: http://chicfactory.blogg.no/1264613231_sangtime_og_homework.html 

Nå har jeg presentert hele dyrefamilien og tatt flere situps for å skrive det hele, så takk for meg! 

Ha en fortsatt god morgen!

8 kommentarer

Superrebz - brun, blond, blid

20.02.2010 kl.12:08

Hadde regulering fra sjuende til niende. Ble utrolig fornøyd, og det var uten tvil verdt det!

Stine

20.02.2010 kl.12:16

Hadde det på ungdomsskolen en eller annen gang, tennene skle litt tilbake i ettertid, men fikk bygd på framtennene gratis, så jeg er ganske fornøyd;)

theresekristina

20.02.2010 kl.12:36

ha en fin dag :)

Hanne Bættn

20.02.2010 kl.14:48

Off, så heldig du er som fikk den hvit, det vises jo nesten ikke!

Jeg hadde reggis fra tiende til begynnelsen av videregående, siden tannlegen var så utrolig treig på å finne ut at jeg trengte det. Det var et forferdelig år, men så utrolig hærlig det var den dagen jeg tok den av! Resultatet ble bra, og tennene mine ble hvitere da dama slipte av limet :D

Synne

26.07.2011 kl.15:33

Okei, jeg vet at det er lenge siden dette innlegget ble publisert, men i fall du ser kommentaren - har jeg litt spørsmål angående reguleringen. Jeg vil ha regulering selv nemlig, selv om jeg er 18 år.

Hvor fikk du satt på reguleringen?

Hvor mye kostet det?

Hvordan fikk du hvit regulering? - Er det slik at de som vil, kan få den hvit?

Ville nok kviet meg for å gå med sånn "vanlig" regulering i metall... Hørt at man kan få bak tennene også, men at det er veldig dyrt.

Håper på svar :)

Ingeborg

19.08.2011 kl.23:10

Synne: Nå har jeg svart det i et nytt innlegg:)

Ingvild

22.08.2011 kl.19:19

Virker kanskje litt rart å skrive kommentar i et innlegg som er hundre år gammelt. Men jeg sier wow man kan så vidt se strengen jo! jeg har hatt streng før men må ha igjen på de seks fremste tenna, og det suuuger. derfor vil jeg ha noe som er USYNELIG. hva sier man til tannlegen egentlig? "jeg vil ha hvit regulering"? fordi hvis man spørr om man vil ha sånn porselens regulering kan det vel hende at strengen ikke er hvit men av metall og klossene er hvite, eller jeg aner egentlig ikke. aner du? fordi jeg vil ha hele greia hvit.

Ingeborg

23.08.2011 kl.09:14

Hei Ingvild!:) Aller først vil jeg si at jeg tviler egentlig på at tannlegen tar av reguleringen du allerede har, og setter på en hvit. Men hvis du er villig til å betale for det blir det kanskje noe annet..

Når jeg dro til tannlegen for andre gang for å "tenke over" reggis, sa jeg ja til regulering, men den må være hvit. Og det var helt i orden for han, siden du selv bestemmer hva du vil ha. <Jeg måtte ikke ha regulering i det hele tatt, så han kalte det for kosmetisk regulering eller noe i den duren.

Er du under 18, så har nok foreldre litt å si såklart, så du må nok snakke litt med dem. Jeg og mor hadde noen diskusjoner, men kom til enighet til slutt:p Tenk også litt på hvor lenge du skal ha reguleringen.

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits