Noen ganger føler jeg at jeg ble skapt for å blogge..

Gårsdagens hendelser kan vel ikke påvise noe annet?

Det er sånne småting som bare er så morsomt å skrive ned. Når jeg gikk til Kremmertorget igår etter teateret gikk jeg forbi Lokalavisa sitt lokale. Tror du ikke det var en ansatt som trolig jobbet sent? Dessverre "jobbet" han med ryggen til, med store, åpne vinduer, og PCn hans var ikke akkurat vanskelig å se siden pulten og alt var nærme vinduet.. Facebook er ikke bare et stort forstyrrelsemoment for elever for å si det sånn. Jeg måtte rett og slett snu meg for å se om det virkelig var det jeg så, og smålo litt for meg selv før jeg gikk videre.

Vel fremme på kremmertorget gikk jeg rundt i klesbutikker og gikk innom Lindex. Jeg som trodde at Cruella De Vil hadde lagt seg for lengst sto plutselig og så på undertøy litt lengre borte. Håret hennes var svart og hvitt både på kryss og tvers. Håper ikke at hun la merke til blikket mitt, men det var virkelig ikke til å unngå å se på. Jeg vil tro at det er akkurat det hun ville oppnå også; oppmerksomhet. Thumbs up!

Mens jeg står og venter på bussen kommer gutten fra "the creepy couple". Han og jeg går nesten alltid samtidig på buss fra Elverum til solør, ikke vet jeg hvorfor, men det begynner å bli irriterende. Ikke nok med at han ser litt.. spesiell ut, uten at jeg skal begynne å kritisere utseende, men han sparte ikke på slim fra nese eller hals der han sto og harket. Greit at gutter har en trang til å spytte, så lenge det ikke blir så harkete at du får lyst til å brekke deg.

Når bussen endelig er der, har den klart å bli 5 minutter forsinket, altså fra startplassen til første stopp. Gratulerer.

Får du "Magiske Øyeblikk, Elverum" i posten? Denne utgaven som er ute nå er jeg med i! Det er angående ALF teater, og forestillingen vi skal holde i mars. Kom og se, folkens! :)


Også til dagens gladmelding!
Idag, midt i engelsktimen fikk jeg en mail fra Miss Teen Norge! Jeg meldte meg på i november 09, og regnet med at de hadde glemt meg. Jeg klikket meg inn og tror du det ikke sto; Gratulerer med semifinaleplass til Miss Teen Norge 2010!   Tror haken datt rett ned til golvet. Ble bare kjempeglad! Det som skjer nå er at jeg skal sende inn mer opplysninger om meg, og utifra det og evt flere bilder skal de velge ut de 10 finalistene. Jeg ble valgt ut av 170 påmeldte og er blant de 20 semifinalistene!! Er så glad! :)


Dette ble et fryktelig langt innlegg! Imorgen kommer det en anbefaling for ansiktskrem! 

kisses

6 kommentarer

Mari Kravdal

10.02.2010 kl.19:34

gratulerer, så utrolig gøy for deg :D

Frederic Bodin

10.02.2010 kl.21:05

Haha xD Jeg ser også ut som Cruella for tida. Svart og hvitt hår ftw!

Vinje

10.02.2010 kl.22:16

Gratulerer :D

siljestorm

10.02.2010 kl.22:24

kjempe fin blogg!!

Annette B.

10.02.2010 kl.22:24

Grattis :) Så spennende for deg da. Lykke til med den :)

Ingeborg

11.02.2010 kl.10:52

Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits