Anbefaling av ansiktskrem

Jeg bruker alltid å kjøpe mesteparten av sminken min på tax-free da det er mye billigere enn i parfymerier o.l. Denne kjøpte jeg før jeg skulle til Spania i fjor, og er stor fornøyd! Den er lett, og trekker seg fort inn i huden. Ansiktskremen er noe av det viktigste du burde investere i, i og med at det gjelder hud og ikke hår. Hår vokser tilbake, mens huden er der for å bli. Derfor burde du kjøpe en krem til en grei pris med de "ingredienser" som passer best for deg. Har du tørr hud burde du gå for en med olje, har du fet hud kan du gå for uten.  Så har vi jo de som har flere kategorier til de tusen, noe som kan være forvirrende og du ender opp med en feil type. Ta deg tid til å spørre om råd! 

Det meste er logisk når det kommer til hudtype og hva du trenger, men så kommer du til "hva slags merke?". Det er den vanskeligste delen synes jeg ihvertfall. Noen sverger for Lancôme, andre for Chanel. Prisen når skyene og du tenker det dyreste er bra nok. Det er ikke tilfellet! Mange kremer kan være helt fine og beskyttende, problemet er at noen stopper å prøve andre etter at de tror de har funnet den beste. Jeg skrev akkurat at du burde investere i en bra krem, ikke nødvendigvis den første du prøver. De fleste kremer fungerer til en viss grad!
Jeg brukte en krem fra Clinique veldig lenge og trodde at den var best for meg. Det viste seg å ikke være sant etter at jeg fikk bra veiledning og kjøpte denne:

Bildet til venstre har jeg tatt selv.. Du ser mer nøye til høyre hva det står på, men skriver det like gjerne ned:

Shiseido
The skincare

Day
Moisture Protection
Protecteur Hydratant 
Intensif Jour(francaise.. )

SPF 15

Jeg fikk tilbudet om den lille også, men den var mer til fet hud slik jeg forsto det. At den er "Enriched" betyr at den er beriket.. (tritrans.no love) Den er også mer intensiv. Altså, jeg er ingen ekspert. For mer info besøk nærmeste parfymeri! Lykke til!

Så det er min anbefaling i(ha en fin)dag! 

kisses

7 kommentarer

donnalouise

11.02.2010 kl.10:17

herlig!:)

MonicaJørgensen

11.02.2010 kl.10:19

Denne må jeg prøve! :)

http://menonica.blogg.no

Ta en titt:)

Konkurranse pågår!

Stine

11.02.2010 kl.10:37

Jeg sliter alltid med å finne riktig annsiktskrem. Kanskje denne er noe for meg :)

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

11.02.2010 kl.10:38

Tusen takk for det gode tipset!!! :)

Karoline Dahlsrud

11.02.2010 kl.10:49

Shisheido pleier å være veldig bra :-)

<3Glitteer

11.02.2010 kl.16:00

kommenter gjerne <33

<3Glitteer

11.02.2010 kl.16:17

XD

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits