Min Louis Vuitton lommebok!

Jeg absolutt forguder Louis Vuitton. Måten mønstrene og fargene er sammensatt, alle detaljene og klærne generelt er så fint og gjennomført. 


Lommeboken som heter Monogram Vernis fikk jeg som bursdagsgave i Spania. Jeg hadde ønsket meg noe fra Louis Vuitton så utrolig lenge, og bare gått rundt og sett som en gal i butikkene. Det er jo også ganske.. nesten litt flaut og kikke rundt sammen med mangemillionærer.. jeg husker når jeg var i England så skulle vi til London. Selvfølgelig tok jeg t-banen til "New Bond Street" som har alle merkebutikkene, og jeg gikk innom Louis Vuitton. 
Der satt det 3-4 menn i loungen og snakket business og småshoppa litt. Plutselig kom det ei som raska til seg en veske, tenkte sikkert at denne var helt grei, og betalte og forsvant nedover til neste æren.

Det er sikkert noen der hjemme som sier at dette bare er tull. Antakeligvis på grunn av pengeforbruket på en så liten ting. Men, når det kommer til en så høy pris så tenker jeg at det blir som kunst. Et maleri kan jo være helt utrolig dyrt, og det er jo mest på grunn av maleren, og fordi det helst har noe spesielt ved seg. Det blir jo sånn med sko (Mc. Queens sko feks), vesker, og smykker. Da ser vi på designeren + kreasjon.  For da er det jo noe sært og spesielt med produktet. Er dere enig eller uenige?


7 kommentarer

Cecilie - inspo hver dag !

07.02.2010 kl.15:13

den var drit kul !

Whoot - den hypre gutten!

07.02.2010 kl.15:18

DAGENS KULE TIPS ER UTE!

har lagt ut dagen tips på bloggen, og vil gjerne vite hva du syns om det. Så denne kommentaren vil jeg ikke at du skal oppfattes som reklamering det er ikke det jeg vil frem til. Vil bare hvite hva andre syns om mine tips ... Men hvis du syns det er teit at jeg gjøre dette så visste du ikke at jeg faktisk er teit^^ hehe, ha en fortsatt fin søndag!
kjempe kul!: -D

Jeg skal ha en stor foto shoot på bloggen min i dag :-)

Skrevet litt sniktitt om den på bloggen, gjerne si hva du syntes!

Da blir jeg kjempe glad!

klem <3

Christina

07.02.2010 kl.15:38

så stilig :D

carinacharlotte

07.02.2010 kl.15:39

enig..

jeg foretrekker hvertfall dyre ting. :)

Dahl

07.02.2010 kl.17:25

Det er bedre å bruke mye penger på en stor (eller liten, men fin) ting, enn mye penger på masse smådrit som blir ødelagt med en gang. Filosofi! :)

frida

09.02.2010 kl.21:05

Det er bra du er med i konken på vår blogg (: fin blogg BTW :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits