Vurdering av marianneb.blogg.no!

Okei, dette er min første vurdering! Håper at dere synes den er bra og ikke for kritisk! 

Gratulerer, Marianne! Her er din vurdering:Design/Header:
Veldig fin størrelse, i tillegg har du webadressen til bloggen under på headeren, noe jeg synes er kjempepositivt. Bilde av deg selv synes jeg også er ganske viktig, siden det er greit å vite hvordan du ser ut. Du får på en måte et helhetsinntrykk av hvem du i det hele tatt er. Bloggen blir mer personlig bare der, og du får et førsteinntrykk som jeg syntes var søtt, profesjonelt til en viss grad og selvsikkert. Selvsikkerhet er bra(Hinter til "I'm the queen of the world")! Ellers elsker jeg bakgrunnen som er lys og "bloggvennelig"! Sånn er iallefall jeg, at når jeg ser på en blogg så er det positivt hvor lysere og lettere den er. På en måte mild mot øynene så du kan slappe av og ikke anstrenge deg når du leser. Nå er jeg veldig detaljert og høres egentlig ut som en proff, men.. Dermed vil du lese mer på en lys bakgrunn med mørk skrift enn med en mørk bakgrunn med lys skrift. Den lyselilla fargen er jeg også superfan av om dagen, + at det er mønster gir bare et stort pluss. Bra at du rammer inn bloggen også, siden det gir en bra struktur. Headeren din kan godt ha litt mer farge.

Innlegg:
Ærlighet varer lengst! Det viser du på mange av innleggene dine! :) Mange som leser blogger vil oftest lese de som er private, og som innebærer livet deres, ikke bare mote, sport, osv.. Jeg hadde for eksempel aldri skrevet om at jeg hadde luft i magen og gikk rundt og slapp ut luft både her og der.. Det blir for meg litt for mye, men for andre kjempemorsomt og artig, thumbs up! Men altså, jeg må bare spørre, vet jobben din om bloggen? :p  
Når det gjelder hvor ofte du blogger så synes jeg at en gang om dagen og vel så det her helt fint. Jeg blogger sjeldent mer enn det, og det beviser bare at du faktisk ikke vier hele livet ditt til pc. Jeg kunne godt tenke meg å se litt mer varierende bilder. Det er noen som gjentar seg litt for mange ganger, og det kan bli kjedelig ut i lengden. Du skriver bra og variert, innleggene er hverken for lange eller for korte. Variasjon er bra!:)

Helhet:
Tingen med bloggen din er at du tar opp emner som andre synes er interessante! Jeg måtte jo ta en kikk i arkivet ditt, og jeg ser at du får kommentarer og liker å skrive! Du liker å skrive om deg selv, du legger ikke skjul på dine meninger eller hva du tenker. Det synes jeg er bra, siden det virker som at det er det du setter fokuset på! Noen ganger synes jeg at det kan bli nok med festbilder, men det er bare noe jeg påpeker som du selv kan vurdere. Det kommer helt ann på hva slags blogg du skriver, og i mine øyne virker det som at du skriver personlig og vil drive med det. :) Morsom blogg!:)

Header: 4
Design: 5
Innlegg: 5

Samlet: 5

Føler at jeg ble litt for kritisk/seriøs.. ?
Hvordan var min første vurdering? :)
Vil du lese Marianne sin blogg? Klikk her: http://marianneb.blogg.no/


kisses

2 kommentarer

anja bo-quien

05.02.2010 kl.09:31

Bra vurdering :)

Marianne

05.02.2010 kl.09:37

Tusen takk, nå ble jeg glad :D Haha, er fult klar over at jeg kanskje er alt for åpen om grisprat i bloggen min, men det er sånn jeg er som person, så jeg legger ikke skjul på det :D

Igjen tusen takk, nå ble jeg glad :D

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits