Da har jeg trukket "vinneren"!

Som skrevet avslører jeg ikke hvem det er før jeg har skrevet ferdig vurderingen og posta den. Bare for å være litt kje. ;)

Jeg har nå trent ferdig aerobic som var kjempegøy som vanlig, og skal snart ta kvelden. 

bare litt info om statistikken min; den stiger! Og noe så veldig og det! Det kan bare tyde på en ting; ryktet har spredd seg i bygda..... JA . jeg blogger! Nå har dere fått noe annet å snakke om enn hvem som er utro med høna og hva elgen sa igår.:) Jeg har nok ikke tenkt til å publisere bloggen med det første på facebook. Om jeg kan få velge mellom sure og eplekjekke kommentarer istedenfor søte og interessante, så er det jo ikke noe å lure på.
For det er et sånt inntrykk jeg får. Misforstå meg rett, jeg kan takle negative kommentarer, men det blir bare så .. ubehagelig, siden jeg oftest har en mistanke om hvem det kommer fra.

Måtte bare si det! :) Det er nok noen der ute som tenker: "Er det meg hun snakker om??!" 

Og vetu hva? Det vet du best selv.

3 kommentarer

theresekristina

03.02.2010 kl.22:29

bra sagt :p

FrøkenMarianne

04.02.2010 kl.17:23

Hei hei! :)
Så koselig å komme over din blogg! Ante ikke at du blogget! :)
Gleder meg til å følge med her :D

m4rip4ri ✿

04.02.2010 kl.18:29

GRATULERER ! Det var du som ble den heldige som jeg skulle vurdere bloggen til på min blogg! Så nå har jeg vurdert din blogg! :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits