Drøm #4

Redaktør for et moteblad.

Jeg er glad i å skrive, spesielt om ting som jeg virkelig er interesert i, mote og trender generelt. Kjendiser også for den saks skyld! Jeg er en som liker å følge med på hva som skjer i Hollywood og hva dem har på seg osv. Dumt tenker dere, morsomt sier jeg:)
Alle kjolene på den røde løperen og intriger og ditten og datten. Jeg kan bare ikke noe for det, det er liksom ..  jeg som skulle ha vært der. Det er jeg som skulle ha bodd i California, ikke bo her, på en gård i Norge. Men jeg sier ikke at jeg ikke er fornøyd, jeg bare sier at jeg skulle ønske det! :) 

Kanskje er det like så greit å bo her først og oppleve det, deretter se om det er noe jeg liker, eller kunne flytte et annet sted. Hadd jeg bodd i California er det ikke sikkert jeg hadde gjort noe annet, og dermed gått glipp av så mye! For da hadde jeg garantert likt å besøke stedet jeg bor på nå! Filosof Ingeborg, værsegod!

Spesielt liker jeg Vogue og Cosmopolitan. Jeg har sett for mye på The devil wears Prada. Jeg vet det! Jeg er så utrolig påvirket av filmer.. Amerianske såklart. Jeg kunne gjerne vært assistenten ("Andy"). Helst ikke "Miranda Priestly", men. You get the point.

 

Så det var drøm nr 4. Jeg tror at jeg kommer til å fortsette med å poste drømmer lenge! Helt til jeg ikke har flere på lager.. Dagen idag har vært ganske bra! Selv om den startet gørr. En skjærende stemme fra en morgengretten (egentlig ikke) mor kl 6 på morgen er ikke akkurat det jeg helst vil høre. Heller snorkingen til kjæresten da altså!

Etter skolen følgte jeg med Karoline hjem og spiste masse kake! Og vi planla noe.... Hva slags planlegging får dere ikke vite enda. Dere får heller følge med;) Og så dro jeg på kjærringtrimmen sånn jeg gjør hver mandag (treningsrutinene mine finner du lengre ned på bloggen).                                                                                                           Det skal jeg si deg, at det å spise et tonn med sjokoladekake, napoleonskake og litt ostekake pluss noen smuler "verdens beste" er ikke til å anbefale som energimåltid. Dere har sikkert fått leksjonen på skolen; "Når dere spiser godteri fyker blodsukkeret høyt i været, men etter en liten stund synker den rett på bånd". Tror du ikke jeg så ut som en gorilla der jeg veiva med armene mine og trampet opp og ned? 

Jeg fikk da trent, og det var det viktigste!:) Hvordan har din dag vært idag? Husk å melde deg på vurderings-"konkurransen" jeg har til onsdag!

 

Sorry, folkens, ikkeno bilde ikveld. Kanskje jeg redigerer innlegget imorgen på skola:) God natt! 

2 kommentarer

Kamilla Haaland

02.02.2010 kl.09:51

Sv: Er det bra der? har hørt både positive og negative ting om det. Min far var der da det regnte neste hele uka, håper da ikke det blir slik når vi drar! hehe!

Kamilla Haaland

02.02.2010 kl.09:59

aah, skal huske på det! Is altså, tror nok det blir noen stykk uansett ;) hehe takk for tips!

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits