Dagens lille tabbe / hvor gøy det er på teater:)

Okey.

Så jeg rekker et lite kveldsinnlegg, da. Sitter i senga nå, med bestevennen min Shakira liggende ved siden av(Shakira er katten min). Her er et bilde av henne:

Hun har problemer med øynene sine, stakar. :( Har prøvd med medisiner, men det er et virus som antakeligvis ligger i genene hennes.


Dagens tabbe:

Busskortet kan kun brukes 2 ganger per dag, derfor må jeg jukse litt på vei til teater, for så å komme hjem igjen (3 busskortgreier).. Til skolen, til teater og hjem fra teater. Det som var litt dumt var at det var samme buss sjåfør som kjørte til teater, som hjem. Siden jeg måtte si at jeg ikke hadde busskort når jeg skulle til elverum(teater) og deretter stå med busskortet i hånda når jeg skulle hjem igjen ble jeg litt.. flau? Men men. shit happens.
Ikke nok med det: Knuste en skål idag.


Teater er så utrolig gøy!
Da er det liksom lov til å slippe løs alt og alle , og bare være deg. Den morsomste "leken" (Vi kaller det leker fordi.. det er en lek på en måte.. ikke tenk voksent!) er når vi står i ring, og en skal begynne å kakle som en høne til en person og få han/hun til å le! Den som ler må kakle for full hals og løpe rundt ringen en runde. Det er absolutt hilarious på godt norsk.... :D  åh. bare tenk deg.. Og det hjelper ikke være en beskjeden høne. Her snakker vi en hanes morgengaling!

Og en siste ting. Nå har jeg kjøpt meg mitt siste magasin på lenge. Tror jeg. 
Selv om det er så utrolig godt å lese og få nytt inspo, så er det så mye jeg allerede vet, bare du bruker hodet og er litt kreativ selv. Det er ikke mye som skal til.. Hvis jeg skal bli redaktør (en av mine drømmer), så skal jeg skrive om ting som folk ikke vet fra før av, og .. ja. Ting folk ikke tenker så mye på, men burde. Gjør alle magasiner det om dagen? Kanskje jeg snakker uten å vite. For noen visdomsord jeg bruker i kveld da gitt! Tror det er best jeg legger meg før jeg begynner å synge   det kommer en dag imorgen.... :)   Da er det sangtime!
God natt, sov godt.

kisses

Én kommentar

Hedvig

27.01.2010 kl.18:50

aaw, så søtt navn til katten din da ;-)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits