Drøm #2

Skuespiller (Innen musikal/film)

Da jeg gikk i 4. klasse fikk jeg hovedrollen i et teater vi skulle framføre på skolen, helt uventet.. Stykket het "Trine's Mareritt" , og jeg var da Trine som ble mobbet på skolen.

Helt siden da har jeg vært interessert i skuespiller yrket. Så det så. :)

Men hvem har vel ikke hatt en sånn opplevelse? Du ser en ting/opplever, blir betatt, men så går det over. Vel, det har ikke gått over for meg, og det kommer det aldri til å gjøre heller.

Trodde at jeg hadde en hel haug med ting jeg kunne skrive om, men kommer ikke på så mye mer. Jeg går på teater, og det er kjempeartig. Selv om jeg skulle ønske at noen bare kom til meg og sa;     "du hadde passet inn i den filmen" , og så hadde filmkarrieren min begynt,      så har jeg virkelig skjønt at det skal en del til for at du bare kan hoppe inn i det.. Det krever virkelig noe av deg når du har så store forventninger.    (Med teater mener jeg sånn 1 gang i uka, ikke på videregående. Jeg går på studiespesialisering. :)  )

Jeg tar også sangtimer. Har gjort det i ca 4 år, men begynte å synge lenge før det. Tingen med meg, er at jeg elsker å underholde! Det er liksom det, at jeg vil bli sett og hørt. På en måte føler jeg at jeg ikke vil gi opp før det har skjedd noe.                                       Bildet er fra konfirmasjonen min faktisk! Morsomt å lete litt i arkivet;)kisses

2 kommentarer

Whoot - den hypre gutten!

21.01.2010 kl.18:54

hadde vørt kjempe gøy og spilt i en filmD:

Anastassia

21.01.2010 kl.20:47

Åh du er heldig som går teater altså. jeg er også veldig glad i teater. Bare det å stå på senen å spille å alle bare ser på deg å sier "gud så flink hun var " Herlig følelse det der. Når vi hadde teater uker på ungdomskolen så var jeg alltid med på teater.

Men det er lov å ha drømmer, å kansje dem til å med oppfylles en eller anna gang :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits