Keep up dreamin'

Et av mine daglige dilemmaer, er : hva vil jeg bli?

Noen ganger tenker jeg at jeg bare vil prøve å rømme bort, til New York eller Oslo!
Bare noen dager, for å se hva som skjer. Det irriterer meg, skikkelig, at jeg ikke har den muligheten til å ta noen dager fri, og leve livet, gjøre det jeg vil. Men altså, jeg er 17 år. Jeg har hele livet mitt foran meg, ikke sant? Men så begynner jeg å stresse, kaster jeg bort tiden? Nei. Jeg gjør jo egentlig ikke det. Tror det ordner seg til slutt, jeg.

Det ordner seg alltid for snille jenter :-)

Dagen idag blir vel å slappe av og se om jeg har noen lekser å få gjort ferdig. Jeg går på studiespesialisering. Skulle gjerne ha gått på musikk/dans/drama, design og håndtverk eller media og kommunikasjon. Men du vet hvordan det er når du er litt for lett påvirkelig. Det er vel det det heter? Jeg er nok litt for lett å påvirke. Men studiespesialisering føltes aller best, der og da. Jeg har så utrolig mye jeg vil drive med! Designe klær, synge, være skuespiller, guide, flyvertinne, jeg nevner i fleng! Og derfor vippa jeg over på studiespesialisering, noe jeg kanskje, men bare kanskje, angrer litt på. Det må nok være fordi jeg bor på et lite sted.. Man skal liksom ikke skille seg ut, her.

Jeg skal bli minst 3 av de nevnte yrkene. Jeg skal! Og må. For jeg har allerede skrytt meg selv opp i sky, sagt at den røde løperen skal få kjenne mine føtter, skodd av Louis Vuitton eller Christian Louboutin som har de annerkjente røde sålene. Jeg har allerede lovt bort Chanel vesker og Bvlgari smykker. Kall meg dum og ufornuftig, osv, men det hjelper meg bare videre! Det gir meg pågangsmot! :)kisses

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits