6 calories in 60 seconds

Elipse-trenemaskinen er overraskende bra for hele kroppen! Når jeg trente for en uke siden ca på treningssenteret svidde jeg bort ca 6 kalorier på 1 minutt! Wow!

Med eller uten deres interesse for mine treningsøkter; her kommer min fitness uke! Men en ting først: Mitt første år på videregående gikk jeg idrett, så ikke tro at jeg har muskelfrie armer og deig-mage:p Jeg var nær få den 6-packen... (Legg merke til ironien) 
-men så måtte jeg bytte bort idrett til engelsk. For et nederlag.. Jeg gikk fra å trene 4 ganger i uka, altså intense treningsøkter for ei som knapt kunne stå planke i 1 minutt, til ingenting i uka når jeg ikke hadde idrett lenger. Men nå er det fullt kjør!

Mandag: Noe jeg liker å kalle for "kjærring-trimmen". Mye arm, rumpe og lår, + mage.  Mor begynte der, det er noe lokale greier, hvem som helst kan joine.

Tirsdag: Denne dagen har jeg gym på skolen, så gidder ikke noe mer denne dagen;)

Onsdag: Aerobic (lokale greier)

Torsdag: Trene på treningssenteret

Fredag/Lørdag/Søndag: Trening på treningssenteret avhengig av hvor mye jeg orker eller gidder ..

Dere ble sikkert litt nysgjerrig når jeg skrev "kjærring trimmen? Men altså. Det er så sykt gøy! Dere tror det ikke.. Damer over 35/40 opp til 70 goes wild når vi har basketball. Vi snakker null regler. Det burde vært påbudt med beskyttelse..
Først er det oppvarming, forskjellige trinn / aerobic aktig. Så er det basket, og så begynner selve treningen. Da er det basis som gjelder. :)

Idag er jeg ferdig på skola halv 12! Etter det skal jeg trene på treningssenteret. Så er det hjem, gjøre lekser og deretter slappe av. Kanskje litt "good girl gone bad" takter fordi det står gele i kjøleskapet..Random bilde fra et treningsenter på google ;)

Ikveld kommer Drøm #2! Hint; Du må være flink til å være en annen person.

Nå må jeg rekke bussen!
kisses

3 kommentarer

theresekristina

21.01.2010 kl.12:06

ha en fiiin dag :)

www.newliving.no

21.01.2010 kl.12:51

Flink du er til å trene :)

idapus

21.01.2010 kl.13:00

du er flink som trener så mye :)

ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

23, Våler i Hedmark

Hi everyone. I'm finally making it easier for every human on earth to read my highly spontaneous an nonsense blog. I've had my beloved chicfactory since I was about 17, so just because I say it's weird and stupid doesn't mean you can too. Having that said, please laugh and cry, let my words inspire you to FEEL something, PLEASE. Or else all of this goes to waste. We're talking about my time and priorities, guys. Enjoy my life in New York. And follow me on instagram: ingebokka. And snapchat with the same nickname.

Kategorier

Arkiv

hits